Over ons

Al meer dan 27 jaar een echte familie zaak die met veel liefde en passie wordt uitgevoerd.

 

Historie

Iedereen die in ons restaurant is geweest heeft hem vast rond zien lopen: Renato. Mijn vader is ooit begonnen met een IJssalon op het Venedie in Enkhuizen. Later heeft hij die uitgebreid met een kleine pizzeria.

Weer later openden wij als familie een nieuwe pizzeria in de Amsterdamse wijk De Pijp. Die hebben we 10 jaar met heel veel plezier gerund. Uiteindelijk hebben we besloten om terug te verhuizen naar Enkhuizen. Samen met mijn vader hebben wij opnieuw een zaak geopend, genaamd Pizzeria da Renato. Sinds dat moment is onze pizzeria niet meer weg te denken uit Enkhuizen.

Passie voortzetten

Mijn vader is sinds 2019 uitgetreden uit de zaak. Sindsdien ben ik zelfstandig en werk ik samen met team Pizzeria da Renato aan een mooie toekomst, waarin ik de passie voor vers en heerlijk Italiaans eten zal voorzetten.

A presto!

Raymond Arduini 

Wat vinden mensen van ons?

“Geweldig lekker gegeten”

“Vijf sterren voor de pizza’s, de sfeer en de bediening, de verhouding prijs en kwaliteit is top met zuivere en verse producten.”

Martin V

“Ultiem, beste pizzeria West-Friesland”

“Door de beoordelingen op TripAdvisor maar eens met mijn gezin eens wezen eten bij Da Renato. En inderdaad fantastische ervaring. Personeel is super vriendelijk en klantgericht.”

Dutch_EdM

“Heerlijke pizza’s”

“Kleine pizzeria, met vlotte leuke bediening. Zeer smakelijk voorgerecht (tomatensalade) en top pizza’s! Alle vier verschillende pizza’s, die wij genomen hebben, waren bijzonder lekker. Een aan te bevelen restaurant!”

811henkd

“Speechless”

“Heerlijk gegeten, anti pasti was zeer lekker ook ook een vegetarische was top! super goede pizza’s. Desserts ook lekker. Bediening erg vriendelijk. Echte aanrader..”

Carry Klaver

Pizza's

Awards

KG deeg

Collega's

Pizza afhalen neem contact met ons op

Tel: 0228 855885

Openingstijden

DI t/m ZO
Vanaf 17:30

Westerstraat 139
1601 AE Enkhuizen

Vragen?

Let op reserveren kan alleen telefonisch. 

Voor andere vragen kun je ook via de mail terecht.